Min kärlek!!!

Att få dela mina dagar med dig är det bästa som finns 💞


Småbarns förälder deluxe!!!


* Man får gå och lägga sig klockan 22 varje dag utan att någon ifrågasätter dig


* Du får tafsa hur mycket du vill på deras små goerumpor och lår och pussa och snusa i nacken. Förmodligen inte lika uppskattat när de är 15.


* Det finns inget som slår kladdiga pussar och kramar med armar som inte ens når kring halsen. Det är något alldeles särskilt med den rena och villkorslösa kärleken och känslan av att just du är deras allt är oslagbar.


* Du går ut med ditt barn och tänker att "fasen vad snygg morsa jag är ändå" och ingen säger något om din lilla degmage.du är en milf liksom. Utan barn=inte lika snyggt med liten degmage.


* Det är helt okej att det ligger pratande dockor i hörnen när du har finmiddag hemma. Inte lika okej om man inte har barn.


* Inför en jobbintervju: multitasking är ett av dina specialskills, ingen kan leta nappar,fixa mellanmål,ringa försäkringskassan och sätta på en film samtidigt lika bra som du kan. småbarn= karriärboost!


* Med så mycket kladd och smuts de sprider omkring så är det helt ok att slänga och köpa nytt. det måste man ju! småbarn=förnyelse


* När du stått i ösregn med ett barn som ska plocka höstlöv på väg hem, utan regnskydd, utan regnkläder, mobilen ringer, man trampar i en vattenpöl - tycker man faktiskt att det mesta är bagateller sedan. och man hakar inte upp sig på småsaker efteråt. man har ju blivit en hårigare version av dalai lama, så allt bara rinner av en.


*Du är aldrig ensam. Och det uppskattas

 

Ja, man kommer ju till en del insikter när man har småbarn. det trodde jag aldrig. Vad jag vet är att hur jobbigt man än må tycka att saker är ibland, så kommer det komma en tid när man inte behövs lika mycket. För varje dag upptäcker de hur stor världen är och att det finns roligare saker än att ha fredagsmys med mamma och pappa. Jag tar vara på tiden innan det är försent och man ligger där på dörrmattan och campar tills barnen är hemma från diverse grejer igen.


En lördag morgon!!!

Livet på en pinne!!!
#småbarnsförälder#deluxe 👌
Du fattas oss!!!!

Älskade lilla Nova jag är så ledsen att jag inte kunde säga hejdå till dig.
Jag är så ledsen att vi inte träffades så mycket den senaste tiden
Men du har alltid funnits i min hjärta och det kommer du alltid att vara.
Kommer aldrig glömma alla mys stunder vi har haft, eller när man ska skulle sova hur du kröp under täcket,eller Hur du kröp ihop dig tillsammans med isaac , eller varje gång när vi var ute hur du skällde på folk så fort dom pratade med mig haha 
Det finns så många fina stunder man har med dig.
Du fattas oss här nere men jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bra med nickie, Snuffan och Buster där uppe Och att ni leker och äter goda hundben ❤️

Älskade Nova 


Grattis älskade docka <3

Mamma älskar dig, min lilla ängel. Med allt du har så fyller du mitt hjärta
Din glädje och kärlek fyller mina dagar <3
Och du är absolut den finaste och vackraste som finns på denna jord 
Och den viktigaste personen i hela min värld 

Ett STORT Grattis på din 2 års dag älskade älskling 💖💕💗💓💋

Mamma Älskar dig såååå 💛💙💜💚❤️Helgen!!!

Har varit barnledig i helgen, är ju det varannan helg men jag sover som sämst när inte R är hemma och som bäst när hon är hemma - konstigt det där!!!

Tycker det är riktigt tråkigt att vara barnfri varann helg särskilt när man inte har något inplanerat.
Men hon behöver få vara med sin pappa oxå och han med henne.


Iallafall så kom hon hem igår vi myste en stund framför Nalle puh sen så sov hon en stund inann vi gick ut för att möta Miriam och hennes barn så var vi ute ca en timme .
Sen blev det dags att gå in och fortsätts med middagen som blev långkok, sås, potatis och grönsaker sååååååå gott!!!!

Sen blev det dags för mys framför tvn med Nalle puh igen på Disney junior 19:40 så sov R 

En perfekt söndag helt enkelt!!!