Långt ifrån perfekt!!!

I 9 månader så har jag varit mamma, för 9 månader sen låg där på operations bordet, i 9 månader så har jag stött på olika prövningar. 
 
När man läser olika tidningar om hur underbart och rosa allt är när man får barn, så vill man ju bara spy på skitet. Ta mig inte fel nu, jag älskar och tycker det är underbart att få vara mamma till mitt hjärta, hon är den bästa som hänt mig- någonsin.
Men att vara mamma är inte alltid en dans på rosor, man kan bli väldigt frustrerad om barnet är gnälligt och man VET att man har gjort allt för tillgodo se allt barnet i fråga behöver, men ändå inte är riktigt nöjd. Man kan även bli frustrerad av att barnet vägrar äta. Alla dessa sömnlösa nätter eller nätter där man får stoppa in nappen stup i ett. Eller tänk er kolik barn som skriker nästan jämt :S 
men allt man går igenom med sitt/sina barn är inte negativt, tvärtom faktiskt.
 
Vi har haft ren tur med Ronya, så otroligt lätt att ha och göra med. Och det har hon varit sen dag 1. Men självklart har hon sina perioder, där man vill slita av sitt egna hår, för man vet inte vad man ska göra för att göra henne nöjd. Hon är inne i en sån period nu.
Men egentligen så gör det ju inget att hon inne i en sån period, för det vägs upp med allt det andra sen, och då blir det som en droppe i havet. 
Jag tycker inte att jag är dålig mamma, som ibland tillåter mig att tycka att det är frustrerande. Jag är ingen perfekt mamma heller jag är en bra mamma åt mitt barn som tillgodo se hennes behov på alla sätt och vis, hur trött jag än är. Jag älskar att se henne utvecklas, älskar att få vara med henne varje dag, älskar att leka med henne, älskar att sjunga för henne osv... 
Men perfekt är jag inte, jag tillåter mig själv att gå runt i mys kläder en hel dag, sänka kraven. trots att jag vill ha det rent O fint omkring mig, så orkar jag inte gå runt och städa varje dag. Jag orkar inte ha ett leende på läpparna heller varje dag, för ibland är jag skit trött eller ha en dålig dag. 
Jag har gått igenom så mycket på så kort tid, både bra och dåligt att jag inte har hunnit bearbeta ALLT än. 
Fåtal vet men jag åkte på en förlossningsdepression, jag mådde inte bra med mig själv och allt runt omkring, jag fick hjälp. Idag mår jag okej.  men det kommer svacker fortfarande, som jag tar mig ur efter ett tag. 
 
Jag har kommit till en punkt där i livet där jag inser att jag inte behöver eller försöka vara en perfekt mamma, fru, kompis, dotter, syster, matte.
Jag har många fel och brister som jag ständigt lär mig av. Jag behöver inte vara alla till lags, för det orkar man inte. 
 
sen har jag ju perioder där jag tycker att allt är sååå jävla underbart.
 
overandout
 
 
 

Blev inget idag!!

Har haft en underbar dag idag :) vid ett två åkte jag iväg med min lilla familj ut till Näset havet O stranden, och hade det super mysigt!!!
 
vi grillade kyckling och lamm. Och hade med oss pasta sallad göör gött blev det :D
dessvärre blåste det en del, och det var lite kallt, så det blev inget bad i havet. 
Men nästa gång...
 
Idag upptäckte vi ytterligare en tand på hjärtat :D hon är lite ur gängorna, är inte riktigt sig själv, mammas lilla pluttis <3
 
overandout

12 juli

Igår så åkte jag och Ronya iväg till slottsskogen för att tillbringa dagen med Therese och barnen. Det var helt underbart vill jag lova, vi var där mer eller mindre hela dagen. Fick mig allt lite färg :) 
 
Idag har det varit en hyfsad lugn dag..
 
Imorgon åker vi till havet och tillbringar vår dag där. 
 
Overandout

Update

Nu dom senaste dagarna har man haft och göra nästan hela tiden. 
Hälsat på hos mamma, varit på kalas, varit på sjukhus besök osv.. Och där emellan så har man busat, gosat, myst med mitt hjärta- hon börjar bli såå stor nu :S nio månader på måndag... 
Iallafall så har man städat, diskat... Ja you name it!!!!
Har varit en lugn underbar dag idag...SKÖNT!!!!
 
imorgon bär det av till läkaren för att kolla upp mitt ansikte, kan inte gå runt och se ut som en prickig korv resten aV livet, så imorgon får vi se vad som felar mig.
 
nä nu orkar jag inte skriva mer!!!
overandout

Tröttis

Har tänkt i 2 dgr nu att jag ska blogga men inte blivit av!! Jag har varit sååååå trött dom senaste dagarna, att det borde vara olagligt :/
Jag hatar verkligen att gå runt och känna trötthet för jag blir så lat att jag skjuter upp allting som egentligen behövs göras här hemma. 
Jag har tagit tillfället i akt och sovit när Ronya sov, men inte hjälper det :S
 
nä dags att sova..

Overandout

Det är något som har hänt, men jag vet inte vad, jag känner en sån glädje i mitt liv just nu. Jag har en underbar känsla i kroppen som inte riktigt går och beskriva. 
Det är nästan som om jag borde skämmas för att jag känner så här, eller?!!!
 
8:30 imorse så kommer mannen hem, och kommer in till sovrummet med en jättefin blomma till mig <3 gissa om jag blev glad.
 
Ronya har fått nytt idag, mamma har varit här på kaffe, jag har börjat tvätta fönster, Isaac har fått sina klor klippta- äntligen, fått springa av sig,  lagt in den vikta tvätten, lagat mat, diskat ett antal ggr, busat med Ronya, druckit kaffe, varit ute i regnet, ätit, tittat på tvn, smsat, kollat Facebook ett antal ggr O lite andra sidor- ja ungefär så här har min dag sett ut.
 
nu kastar jag in handduken för idag
bye bye

Helgen!!!

Har haft en underbar helg, älskar såna dagar där livet "leker" typ eller vad man nu ska säga!!
 
under dagen igår så åkte älskling iväg med vårT hjärta i några timmar, så passade jag på och städade hela lägenheten... Puh säger jag bara!!!
 
framåt kvällen igår dök mamma O Ole upp på middag. Jag serverade tacogratäng med tillbehör- väldigt gott kan jag säga att det var. 
Till efterätt gjorde jag varma päron med after eight och till det vanilj glass Mums!!!!
 
Ronya fick lite nya kläder och ett nytt bord till hennes stol av sin mormor O låsas morfar <3
 
Idag för första gången har hon ätit pannkakor, det gillade hon :) 
I några dagar nu har fialotta sagt pappa :D jajaemänsan hennes första ord blev Pappa. Jag gråter inte blod för det, tvärtom faktiskt.
Hon har även fått smaka på välling, men vi hoppar nog över vällingen, hon spottar O fräser, så välling är ett stort NEJ!!!!
 
Idag har varit en riktig slapp dag, har iallafall fått väck tvätten, nu ska all tvätt in på sina platser bara... Men det tar vi imorgon. Orka liksom!!!!!
 
overandout